Onderhoud

Inspectie & Verslag


Gedurende de eerste vijf jaar zullen wij het grafgedenkteken inspecteren. In geval van bijzonderheden zoals schade's, zullen wij u daarvan op de hoogte stellen. Hierbij wordt gelet op scheefzakken, scheuren, belettering en het inkleuren daarvan. Zaken die binnen de garantie vallen worden door ons automatisch opgelost. De letters worden ingekleurd met een lakverf, die kan verweren. Na verloop van tijd kan het nodig zijn, de inkleuring opnieuw aan te brengen. Bladgoud in de belettering zal veel langer mooi blijven, waarop we dan ook 10 jaar garantie geven.

Onderhoudscontract


Aangezien een grafgedenkteken periodiek onderhoud vraagt bieden wij de mogelijkheid om zowel voor bestaande grafgedenktekens (na renovatie) als voor nieuwe grafgedenktekens een onderhoudscontract af te sluiten voor een periode naar keuze.

De kosten van het onderhoud zijn afhankelijk van de gekozen duur van het contract alsmede de toegepaste materialen en onderdelen. Wij kunnen u een onderhoudcontract op maat aanbieden. hiervoor kunt u zelf keuze maken uit verschillende mogelijkheden. Een concept contract is bij ons verkrijgbaar.