Advies

Bezoek
Wanneer u graag thuis bezoek ontvangt, kunnen wij u aan de hand van een brochure en monsters van de verschillende steensoorten, u voldoende laten zien om tot een keuze van een geschikt grafgedenkteken te komen. Beter is, wanneer dat tot uw mogelijkheden en wensen behoort, onze showroom in Rosmalen of Schijndel (alleen op afspraak) te bezoeken. Daar kunnen wij u in alle rust veel modellen en steensoorten tonen.

 

Uw wensen
Graag willen wij rekening houden met uw wensen. U kunt bezoek aan huis aanvragen of een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom. Zo willen wij u helpen om tot een juiste keus te komen voor een gedenkteken dat aan uw verwachtingen voldoet.

 

Prijsopgave
Wij verzorgen geheel vrijblijvend een prijsopgaaf of indicatie voor diverse mogelijkheden. Na opdracht wordt alles overzichtelijk uitgewerkt waarbij u ook de te plaatsen tekst op de steen in de juiste verhoudingen ter beoordeling aangeboden krijgt.

 

Eigen ontwerp
Wij hebben de mogelijkheden en het vakmanschap in huis om eventueel door u zelf ontworpen gedenkteken te realiseren. Hierbij geven wij u de garantie, dat dit ontwerp beschermd is. Alleen met uw toestemming kan uw ontwerp gebruikt worden voor plaatsing op een ander graf.